Бадр Хари вярва, че Алистър Овърийм има много малък шанс за победа в

...
Бадр Хари вярва, че Алистър Овърийм има много малък шанс за победа в
Коментари Харесай

Бадр Хари: Овърийм има много малък шанс срещу мен

Бадр Хари вярва, че Алистър Овърийм има доста дребен късмет за победа в трилогията им.

Двете митове ще се сблъскат за 3-ти път на събитието GLORY COLLISION 4, което ще се организира на 8-ми октомври в Арнем. През 2008 година видяхме първата им борба. Двамата се биха на Dynamite, където Овърийм съумя да нокаутира Хари с ляво кроше за 2 минути и 7 секунди.

Една година по-късно Хари получи късмет да отмъсти и го направи. Двамата се срещнаха на шампионата K-1 World Grand Prix, където Хари нокаутира Овърийм за 2 минути и 14 секунди. Сега 13 години по-късно ще има трети двубой, който да постави точка на съревнованието им.

Бадр няма победа в последните си 6 борби на кръга. Той не е побеждавал на кръга от 7 години насам. Овърийм от своя страна е с връх 10-4 в кикбокса и е в серия от 5 следващи победи. Това ще е първа борба за него в кикбокса от 12 години насам.

Хари е подготвен за пердах и убеден в успеха.

" Мисля, че всеки има късмет против мен предвид на последните ми борби. Не, слушайте, има нещо, което не би трябвало да пропускате в борби с бойци, които удрят доста мощно. Не би трябвало да пропускате удари, тъй като един е задоволителен. 

Това е повода да упражняваме. Тренираме нашата офанзива и отбрана. Тренираме доста неща, с цел да сме сигурни, че шансът за загуба е допустимо минимален. Истината е, че постоянно го има този късмет за проваляне. 

Има ли късмет Алистър против мен? Всеки има късмет! Но, този късмет е дребен, доста дребен! ", сподели Хари пред Videoland.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР